A Liget Idősek Klubjában jártunk

  • Beküldve: 2016-02-20 09:58
  • ( admin)

Az elmúlt hét egyetlen szép idővel megáldott napján, 2016. február 18-án Budapesten, Zuglóban, a Liget Idősek Klubjában töltöttem el egy nagyon kellemes, családias délutánt. A klub tagjai és szervezői, Nagyné Éva és Repka Kata, akiknek ezúton is nagy-nagy köszönet, lelkesen és nagy szeretettel fogadtak minket.

Alig néhány perccel a megérkezésünk után máris otthon éreztük magunkat, a minket körülvevőket pedig régi jó barátoknak.

A program témája mi más is lehetett volna, mint „A mustár magjai”, melyet részleteket olvasva fel belőle és kicsit elbeszélgetve megszületéséről és történetéről, igyekeztem bemutatni a jelenlévőknek.

A esemény különlegessége volt, hogy együtt léphettem a publikum elé kedves barátommal, Kardos Zsolt harmonikaművésszel, aki a könyv történetének és korának hangulatát, slágereit és érzelemvilágát idézte meg nekünk csodálatos hangszere segítségével.

A hangulat nagyszerű volt. Az előadás végeztével lehetőségünk nyílt, hogy kötetlenül is elbeszélgessünk kicsit a klub tagjaival, akikben igazán kedves, bájos embereket ismerhettünk meg.

Sok szép emlékkel és új barátok sokaságával hagytuk magunk mögött Zuglót, a Liget Klubot, bízva benne, hogy hamarosan viszontláthatjuk egymást!